Be a winner!

Onze sportshirts hebben een Ultimate dry-comfort treatment ondergaan waardoor de stof optimaal vochtregulerend is.

Aanbieding van deze week!

 

"The more difficult the victory, the greater the hapiness in winning."

 

Wie is Masita

Masita is opgericht in 1933 door de familie Maas uit Sittard. Oorspronkelijk richtte Masita zich op de handel en de verwerking van lederen producten, zoals tassen en ballen. Ook in rugnummers profileerde de firma zich als een ware pionier. Vanaf de jaren ’60 is Masita zich gaan specialiseren in teamsportkleding en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders in de sportmarkt, actief in meer dan 50 landen..

Facebook feed

 

Stel je eigen tenue samen

1. Brainstorm fase

Samen met onze vertegenwoordiger en grafisch vormgever bespreek je jouw ideeën en maken jullie samen een schets. Indien gewenst bereid onze designer vooraf al een aantal ontwerpen voor, zodat de keuze gemakkelijker wordt.

2. Ontwerp fase

Onze designer gaat voor je aan de slag met zijn tekenprogramma's. Hij zorgt voor een zo realistisch mogelijk ontwerp, dat in een 3D template aan u gepresenteerd wordt. Zo komt u met een fantastisch product binnen op de ledenvergadering. Na goedkeuring laten wij een sample produceren.

3. Jouw eigen clubshirt

Als het sample is goedgekeurd, start de productie. De gemiddelde productietijd + levertijd bedraagt circa 8 weken. Masita denkt graag met je mee over een spectaculaire presentatie.

 

De bestsellers van dit moment!

Latest Posts