Be a winner!

Onze sportshirts hebben een Ultimate dry-comfort treatment ondergaan waardoor de stof optimaal vochtregulerend is.


Meest gekocht1

Kies je kleur

Kies jouw clubkleur en selecteer je favoriete items Keuze uit meer dan 15 kleuren! Staat je kleur er niet bij? Neem dan contact met ons op

2

Kies je design

Strepen, blokken, rondjesBreed scala aan designs beschikbaar Neem contact op voor alle ontwerpmogelijkheden

3

Direct leverbaar

Volgende week een wedstrijd?Bestel vandaag nog en je kunt volgende week al winnen! Voor 12 uur besteld is morgen in huis!Since 1933

Masita Sportswear

Masita is opgericht in 1933 door de familie Maas uit Sittard. Oorspronkelijk richtte Masita zich op de handel en de verwerking van lederen producten, zoals tassen en ballen. Vanaf de jaren ’60 is Masita zich gaan specialiseren in teamsportkleding en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders in de sportmarkt, actief in meer dan 50 landen!

Meer over Masita
Meer dan alleen Masita

Official ISBC Sport brand

Masita is een officieel ISBC Sport merk. Bij ISBC Sport vind jij alles voor jouw sport(club) onder één dak. Naast Masita kun je bij ons terecht voor topmerken als Sportdoc, Sportquip, Stag hockey, Stag tafeltennis en Sells goalkeeper products.

Bestel ze snel in onze nieuwe one stop sport shop!
Ervaar het zelf

Bekijk en ervaar onze collectie

Met onze 6 sportmerken hebben we een zeer uitgebreid aanbod voor elke sporter, jong en oud. In onze gloednieuwe, state-of-the-art, 450m2 grote showroom kunt u al deze merken uitgebreid bekijken en testen. Bovendien worden er regelmatig leuke evenementen en workshops georganiseerd.

Check onze evenementenkalender