Design your own

 

Benieuwd naar wat wij voor uw club/vereniging kunnen betekenen?

Teamkleding van Masita is er in verschillende modellen, kleuren en pasvormen. Voor iedereen is er een passend tenue dankzij de vele mogelijkheden, of het nu gaat om voetbal, volleybal, hockey, hardlopen of een andere sport, Masita teamwear is er voor iedereen


Naast onze standaard collectie is het ook mogelijk een tenue (shirt, short en kousen) zelf te samen te stellen en te ontwerpen dankzij onze Special Make Up. Een tenue dat weerspiegelt waar uw club/vereniging voor staat en bovendien ook nog eens uniek is. Bekijk de voordelen van een SMU tenue:


100% te personaliseren
Gemaakt van lichte en ademende stof
Alle kleuren mogelijk

Altijd mogelijk om na te bestellen

One of a kind

Al mogelijk vanaf 10 stuks!

 
 

Ons design team zorgt voor een full custom ontwerp

Het begint natuurlijk allemaal met een idee. Uw club heeft een nieuw shirt of misschien wel volledig tenue nodig of u bent zelf fanatiek sporter en wilt een eigen uniek shirt hebben. Zelf heeft u natuurlijk al een idee van hoe u het shirt graag zou zien. Samen met onze designer gaat u aan de slag om uw idee om te zetten naar een tekening. Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een (3d) tekening en aan de hand van deze tekeningen gaan we er voor zorgen dat uw ontwerp precies wordt zoals u wilt. Wanneer het ontwerp volledig naar wens is zal het proces verdergaan en zal de kleding in productie genomen worden.


U kiest zelf voor het ontwerp, de kleuren, logo's, opschriften en andere details.


Voor meer informatie over onze SpecialMakeUp kleding,neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)475 429 000 of door een mail te sturen naar info@isbcsport.com.

 

Inspiratie

Bent u er al klaar voor om uw eigen sportkleding te ontwerpen? Ontdek hier enkele inspirerende designs