Scholen

 

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

 
Handig voor een sporttoernooi, gymlessen, schoolreisje, open dag of sponsorloop

Als school representatief voor de dag komen tijdens sportevents of een open dag is prettig voor de school, de ouders, maar vooral voor de (nieuwe) leerlingen. Masita heeft een uitgebreid assortiment met ruime keuze uit shirts, shorts en kousen. Om het zoeken voor u gemakkelijk te maken, hebben wij onze basiscollectie al voor u gesorteerd.


Ook voor kleding tijdens schoolreisjes, (avond)vierdaagse en andere activiteiten is het mogelijk om losse shirts (eventueel incl. bedrukking) te leveren. Onze kleding is gemaakt van 100% polyester, met als voordeel dat de kleur na vele wasbeurten gegarandeerd goed blijft en tijdens langdurige inspanning en zweet ook weer snel droogt.


Of het nu gaat om losse shirts, een setje (shirt met short) of een compleet kledingpakket incl. trainingspak; de mogelijkheden zijn er.


Wij begrijpen dat een goed tenue uitkiezen enkele vragen met zich mee kan brengen. Onze vertegenwoordigers staan dan ook graag voor u klaar om samen met u te kijken naar de juiste kleding, zodat alles volledig aansluit bij de wensen van u en uw school.

Professionele uitstraling
Lichte en ademende stof
Geschikt voor diverse (sport)activiteiten
Makkelijk te voorzien van bedrukking 

 

Wist u dat wij uw organisatie kunnen voorzien van een persoonlijke online webshop?

Klik hier voor meer informatie!