Onze merken

 

Masita

Masita is opgericht in 1933 door de familie Maas uit Sittard. Al sinds het ontstaan in 1933 gebruikt Masita alleen de beste materialen en technologieën. Vanaf de jaren '60 is Masita zich gaan specialiseren in teamsportkleding en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders in de sportmarkt en actief in meer dan 100 landen.


Masita is een merk met ene internationale uitstraling. In vele landen worden in Masita kleding wekelijks op het hoogste niveau prestaties geleverd. Masita levert kleding in heel Europa, en met vaste partners in bijvoorbeeld Japan, Australië, Rusland en Costa Rica komt met het merk tegen over de hele wereld. Of het nou gaat om 1 doos op 20 pallets, onze logistiek is er klaar voor.


 

Sportdoc

SPORTDOC's visie is dat alle atleten ten alle tijde hun maximale potentieel moeten kunnen benutten. Sport-medische hulp mag over blessures gaan; net zoals sport, moeten prestaties centraal staan. Het is een middel om een doel bereiken. Elke dag streven we ernaar om de downtime van onze atleten te verminderen door hen te helpen om blessures te voorkomen en te herstellen van blessures. Zo is men in staat om slimmer en harder trainen.


We hebben drie grote ideeën waar wij naar streven voor de perfecte uitvoering: FOCUS EENVOUD PULSE


 

Sportquip

Sportquip is hét adres voor trainingsaccessoires, tactische hulpmiddelen, bal toebehoren en nog veel meer. Het Zweedse kwaliteitsmerk is een toevoeging op het reeds zeer uitgebreide assortiment van ISBC Sport. Van bidonrekjes tot medicijnballen en van whiteboards tot lijnrechtersvlaggen, het zit allemaal in het assortiment van Sportquip.


 

Sells Goalkeeper

Sells Goalkeeper Products is een merk exclusief voor keepers. De voetbalwereld blijft zich telkens verder ontwikkelen of het nu gaat om de schoenen waarmee ze spelen of het shirtje wat er gedragen word. Jaarlijks worden de producten beter! Het is dan ook van groot belang dat de uitrustig van de keeper mee ontwikkeld in dit proces!


Ons doel is simpel ... De keeper te voorzien van de beste hulpmiddelen om het moeilijkste klusje op het veld te klaren, keepen. Een keeper hoeft zich geen zorgen te maken, want kwaliteit wordt in elke taal herkend en zeker bij Sells.