Masita Pro Grip Extreme Handball Vorig Masita Pro Grip Extreme Handball

Masita - Training Leeds Football

Uitverkocht
Only %1 left
SKU
5045
 
Gratis verzending vanaf € 39
 
Probleemloos retourneren

Trainingsbal Leeds

De Leeds trainingsbal is een zeer duurzame bal uit de ballencollectie van Masita. De bal is gemaakt van hoogwaardig PU materiaal en verstevigd met het Balance Control System voor een perfect prestatievermogen. Door de scherpe prijs-kwaliteit verhouding is dit een zeer geliefde bal.

Bij de ontwikkeling is gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën waardoor de bal over de beste speleigenschappen beschikt. De bal is beschikbaar in meerdere maten, waardoor deze bal multifunctioneel inzetbaar is. Veder zorgt de perfecte afwerking en kleurcombinaties voor een frisse uitstraling.


Voor wie is deze bal geschikt?

Deze trainingsbal is een uitermate geschikte bal om veelvuldig te gebruiken op het voetbalveld. Door het duurzame karakter is deze bal perfect voor het afwerken van een goede training. Verder voldoet deze bal aan de hoogste standaarden waardoor hij geschikt is voor alle terreinen. Of er nu gespeelt wordt op natuur- of kunstgras, de Leeds trainingsbal zal u niet teleurstellen. Ondanks onze speciale jeugdballencollectie kan ook deze bal prima gebruikt worden door de jongere voetballer aangezien de bal beschikbaar is in maat 3 (325 – 345gram) 4 (370 – 390gram) en 5 (410 – 450gram). De Leeds trainingsbal is, net zoals 95% van ons assortiment, altijd vanuit voorraad leverbaar.


In welke kleuren en maten is deze bal leverbaar?

De Leeds trainingsbal is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Rood met wit (maat 5), geel met wit (maat 4) en groen met wit (maat 3)

Deze voetbal is leverbaar in de volgende maten:
De bal is leverbaar ik de maten 3, 4 en 5.
LET OP! Iedere maat heeft een eigen kleur!


Waar is deze bal van gemaakt en wat voor technologieën zijn er gebruikt?

De Leeds trainingsbal is gemaakt uit hoogwaardig PU materiaal. De binnenbal is gemaakt van duurzaam natuurlatex en de verschillende elementen zijn met handgestikte naden tot een geheel gemaakt. De bal beschikt over uitermate goede speleigenschappen door het Balance Control System.


Wat zijn de voordelen van deze bal?

  • Gemaakt van hoogwaardig PU materiaal
  • Beschikt over een optimale stabiliteit door Balance Control System
  • Geschikt voor alle terreinen
  • Verkrijgbaar in maat 3, 4 & 5
  • Scherpe prijs-kwaliteit verhouding


Wat is de garantie?

Masita hanteert de wettelijke richtlijnen opgesteld door de Rijksoverheid. Als aanvulling geven wij 45 dagen garantie op productiefouten.

Meer Informatie
Prijs € 0,00
Materiaal High tech PU
Naar boven