Masita - Training Leeds Football Vorig Masita trainingsbal leeds

Youthball Cardiff 290

Uitverkocht
Only %1 left
SKU
5046
 
Gratis verzending vanaf € 39
 
Probleemloos retourneren

Jeugdbal Cardiff

De Cardiff jeugdbal is speciaal voor junioren voetballers ontwikkeld. De bal is gemaakt van hoogwaardig PU materiaal en verstevigd met het Balance Control System voor een perfect prestatievermogen. Door een uitstekende balans tussen kwaliteit en gewicht is de Cardiff jeugdbal de ideale bal voor de jonge voetballer.

Bij de ontwikkeling is gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën waardoor de bal over de beste speleigenschappen beschikt. De bal is beschikbaar in meerdere maten en gewichten, waardoor de bal multifunctioneel inzetbaar is. Veder zorgt de juiste afwerking en kleurcombinaties voor een frisse uitstraling.


Voor wie is deze bal geschikt?

Deze Cardiff jeugdbal is een uitermate geschikte bal om veelvuldig op het voetbalveld te gebruiken. Door het duurzame karakter is deze bal perfect voor het afwerken van een goede training of wedstrijd. Verder is de bal door de hoogste standaarden geschikt voor alle terreinen. Of er nu gespeeld wordt op natuur- of kunstgras, de Cardiff jeugdbal zal u niet teleurstellen. De Cardiff jeugdballencollectie biedt de perfecte bal voor de jonge voetballer aangezien de bal beschikbaar is in 2 gewichtsvarianten; De Cardiff 290 (oranje) en Cardiff 350 (groen). De bal is, net zoals 95% van ons assortiment, altijd vanuit voorraad leverbaar.


In welke kleuren en maten is deze bal leverbaar?

De Cardiff 290 jeugdbal is verkrijgbaar in de kleur zoals op de afbeelding, oranje met wit.

Deze voetbal is leverbaar in de volgende maten:
Deze bal is leverbaar in maat 5.


Waar is deze bal van gemaakt en wat voor technologieën zijn er gebruikt?

De Cardiff jeugdbal is gemaakt uit hoogwaardig PU materiaal. De binnenbal is gemaakt van duurzaam natuurlatex en de verschillende elementen zijn met handgestikte naden tot een geheel gemaakt. De bal beschikt over uitermate goede speleigenschappen door het Balance Control System.


Wat zijn de voordelen van deze bal?

  • Gemaakt van High Tech PU materiaal
  • Beschikt over een optimale stabiliteit door Balance Control System
  • Geschikt voor alle terreinen
  • Behoudt altijd zijn vorm
  • Beschikbaar is verschillende gewichtsvarianten


Wat is de garantie?

Masita hanteert de wettelijke richtlijnen opgesteld door de Rijksoverheid. Als aanvulling geven wij 45 dagen garantie op productiefouten.

Meer Informatie
Materiaal High tech PU
Specificaties Behoud zijn vorm
Sport Voetbal
Naar boven